Přehled článků Aktuálně novinky Život víry

Červnový Život víry: Dýka a kříž v nových kulisách

Šel jsem po ulici a volal jsem k nebi: „Už nikdy, Bože! Už nikdy nebudu prodávat kokain! Odteď prodávám jen trávu, protože ta je přírodní!“ To byla moje první modlitba. Začal jsem chodit do baptistického sboru. Nosil jsem s sebou všude Bibli a prodával jsem kila a kila marihuany. Vydělával jsem víc než dřív, koupil jsem si BMW. Ale ve sboru učili o desátcích, tak jsem tam začal nosit tisíce dolarů. Pastor byl nadšený, jak ve sboru vzrostla štědrost...

Obálka Život víry 2024/06

Drogový dealer z New Yorku, který opakovaně „přežil svou smrt“, uvěřil a stal se evangelistou a pastorem. Dimas Salaberrios v rozhovoru vypráví svůj strhující životní příběh a říká: „Když jsem založil sbor, přestalo se v naší čtvrti vraždit.“ Vzpomíná, jak lidem v sousedství sboru opravovali byty, jak protestoval proti newyorskému starostovi, vysvětluje, proč začal točit filmy, ale také například vypráví historku, jak si ho na čínských hranicích při pašování Biblí vojáci spletli s basketbalistou Michaelem Jordanem.

Červnové číslo přináší ale i mnoho dalších článků. Zde je jeho stručný obsah:

 Chcete si všechny tyto články přečíst?

  • Předplatné – papírové nebo digitální (u dlouhodobého digitálního předplatného vč. PDF a MP3) – objednávejte zde. (Současní digitální předplatitelé eŽV najdou své PDF a MP3 soubory po přihlášení zde a také mohou číst a poslouchat kompletní obsah celého webu, tedy i všechny starší články.)
  • Zde si můžete zakoupit toto číslo (papírové vydání).
  • Audioverzi v MP3 si můžete koupit zde (bude k dispozici v nejbližších dnech).
  • (Prodej jednotlivých časopisů ve formátu PDF je z technických důvodů na straně distributora pozastaven.)

Odemkněte si kompletní obsah webu!

Všechny články ke čtení i poslechu již od 41 Kč/měsíc. První měsíc jen za 1 Kč!

Koupit předplatné